in

Panduan Kaedah Semakan Fakta Versi Bahasa Melayu

Panduan Kaedah Semakan Fakta Versi Bahasa Melayu

Panduan kajian koperatif ini Ini adalah panduan dalam bahasa Melayu dan direka untuk mereka yang berminat. semakan fakta telah memahami kedua-dua prinsip dan amalan semakan fakta yang akan membawa kepada pemeriksaan sendiri fakta Dalam manual ini, ia akan terdiri daripada Prinsip dan kaedah semakan fakta maklumat. Manual ini berguna untuk mereka yang berminat untuk menyemak fakta maklumat sebelum menyebarkannya bagi memberikan maklumat yang paling lengkap.

Pihak penganjur mengucapkan terima kasih. Kakak semua dari Digital4Peace yang terlibat dalam penyediaan manual ini sehingga selesai Dan saya sangat berharap bahawa manual ini akan berguna kepada semua yang terlibat. Dan sekiranya terdapat sebarang kesilapan, penulis menerimanya untuk penambahbaikan pada kesempatan yang akan datang.

Sila baca panduan dan Download disini

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Pembuat

FateehahHahyeesamoh . Pelajar Fakulti Sains Politik . Jabatan Penghubungan Antara Bangsa . Prince of Songkla University . Kampus Patani

Avatar photo

Written by Digital4Peace Foundation

Digital4Peace Foundation - Drive Sustainable Peace by Innovative Solutions. Our ultimate dreams is to make the most of 'Media, Technology, and Innovation' to make sustained peaceful society in Deep south of Thailand.

คู่มือการสร้างแคมเปญออนไลน์สำหรับองค์กรภาคประชาสังคมเพื่อสร้างสันติภาพชายแดนใต้

คู่มือการสร้างแคมเปญออนไลน์สำหรับองค์กรภาคประชาสังคมเพื่อสร้างสันติภาพชายแดนใต้

คู่มือแชตบอทส่งเสริมมนุษยธรรมชายแดนใต้ภาษาไทย-มลายู